Β ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ

    
  • *
    *
    *
    *
    *
    *

    Fields marked with an asterisk (*) are required.

Διάθεση Εκπαιδευτικών Λογισμικών

Ερώτηση:

Ένα ΚΣΕ που έχει κληρωθεί να υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου ΤΠΕ, πώς μπορεί να ενημερωθεί σχετικά με τα εκπαιδευτικά λογισμικά που πρέπει να διαθέτει και τον τρόπο διάθεσής τους;

Απάντηση:

Παρακαλούμε δείτε στην Βιβλιοθήκη Υλικού του «Ιστότοπου Υποστήριξης Επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου ΤΠΕ» http://b-epipedo2.cti.gr --> Υλικό Επιμόρφωσης -> Εκπαιδευτικά Λογισμικά και συγκεκριμένα
  • το έγγραφο «Απαιτήσεις Λογισμικών για τα ΚΣΕ Β' Επιπέδου ΤΠΕ (κατάλογοι, πληροφορίες διάθεσης κλπ. » για καταλόγους απαιτούμενων λογισμικών ανά κλάδο, λεπτομέρειες διάθεσης κλπ.
  • τη βιβλιοθήκη «Τίτλοι Εκπαιδευτικών Λογισμικών » για να «κατεβάσετε» (σε μορφή "CD ISO images") τίτλους που έχετε το δικαίωμα (άδεια χρήσης) να χρησιμοποιήσετε ως ΚΣΕ, δηλ. φορείς επιμόρφωσης κατ' εντολή του ΥπΔΒΜΘ. Η πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη αυτή, απαιτεί τη χρήση των κωδικών σας, που χρησιμοποιείτε και για το Πληροφοριακό Σύστημα (MIS) του έργου.
  • Τη βιβλιοθήκη «Τίτλοι εκπαιδευτικού λογισμικού ανοικτού κώδικα » για να «κατεβάσετε» λογισμικά τα οποία εξελληνίστηκαν ή/και προσαρμόστηκαν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με την ανάπτυξη κατάλληλου περιεχομένου και σεναρίων για εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το ΕΑ.ΙΤΥ στο πλαίσιο της Πράξης «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη χρήση και αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στην εκπαιδευτική διδακτική διαδικασία" του ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ, Γ' ΚΠΣ. Η πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη αυτή, απαιτεί τη χρήση των κωδικών σας, που χρησιμοποιείτε και για το Πληροφοριακό Σύστημα (MIS) του έργου.

Δυνατότητα πρόσβασης στα παραπάνω έχουν οι υπεύθυνοι των ΚΣΕ με χρήση των κωδικών τους.

espa logo

Φορέας Λειτουργίας

Φορείς Υλοποίησης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
iep_mine_resized
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Δικαιούχος Φορέας
cti logo new2
Συμπράττων Επιστημονικός Φορέας
Βρίσκεστε εδώ: Home Υποστηρικτικες Δομες Συχνές Ερωτήσεις Ένταξη σε Μητρώα της Πράξης Διάθεση Εκπαιδευτικών Λογισμικών