Β ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ

    
  • *
    *
    *
    *
    *
    *

    Fields marked with an asterisk (*) are required.

21/06/2012 ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ 3ΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Εμφανίσεις: 33290

news_epimorfosiΓίνεται γνωστό στα ΚΣΕ που υλοποίησαν προγράμματα επιμόρφωσης κατά τη 3η επιμορφωτική περίοδο Β Επιπέδου ή / και κατά την ειδική επιμόρφωση «πολλαπλασιαστών» σε διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας, της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση», ΕΣΠΑ 2007-2013, η οποία υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου, ότι δημοσιεύθηκε ο πλήρης Οδηγός Οικονομικής Διαχείρισης ΚΣΕ και προχωρούν οι διαδικασίες εκκαθάρισης των αμοιβών για τα προγράμματα επιμόρφωσης των περιόδων αυτών. 

Παρακαλούνται οι Συντονιστές των παραπάνω επιμορφωτικών προγραμμάτων να ενημερωθούν σχετικά με τις λεπτομέρειες της διαδικασίας μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Πράξης με χρήση των κωδικών των ΚΣΕ (Είσοδος ΚΣΕ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://b-epipedo2.cti.gr/mis (επιλογές: Εκκαθάριση αμοιβών & διακίνηση συμβάσεων ΚΣΕ Γ' Περιόδου Β Επιπέδου & Περιόδου Διαδραστικών Συστημάτων) και να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τις οδηγίες που διατίθενται εκεί.

11/6/2012 ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Εμφανίσεις: 7866

news_epimorfosiΠαρακαλούνται τα ΚΣΕ που υλοποίησαν επιμορφωτικά προγράμματα κατά την τρίτη περίοδο επιμόρφωσης β' επιπέδου καθώς και για τα διαδραστικά συστήματα να ενημερωθούν σχετικά με την τεκμηρίωση της υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου και να αποστείλουν τα απαιτούμενα έγγραφα.

Οδηγίες σχετικά με την τεκμηρίωση ολοκλήρωσης προγραμμάτων επιμόρφωσης από τα ΚΣΕ και την κατάρτιση και αποστολή Φακέλου Φυσικού Αντικειμένου είναι διαθέσιμες εδώ.

17/02/2012 ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ «ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΩΝ» - ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΟΥΜΕΝΩΝ – ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Εμφανίσεις: 15004

news_epimorfosiΓίνεται γνωστό πως ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων από εκπαιδευτικούς για συμμετοχή στα προγράμματα επιμόρφωσης «πολλαπλασιαστών» στην εκπαιδευτική αξιοποίηση διαδραστικών συστημάτων διδασκαλίας που υλοποιούνται  στο πλαίσιο  της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ (2007-2013), που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και του Ελληνικού Δημοσίου.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση να ενημερωθούν σχετικά με τη τελική κατάσταση της συμμετοχής τους, με χρήση των προσωπικών κωδικών τους, μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης, στη διεύθυνση http://b-epipedo2.cti.gr/mis  (επιλογή: «Αίτηση Επιμόρφωσης Διαδραστικών»).

Επίσης, καλούνται τα Κ.Σ.Ε. να επικοινωνήσουν με τους επιτυχόντες στο πρόγραμμά τους εκπαιδευτικούς και να προχωρήσουν στις εγγραφές τους. Στοιχεία επικοινωνίας των εκπαιδευτικών διατίθενται επίσης μέσω του Πληροφοριακού συστήματος (MIS) της Πράξης, στη διεύθυνση http://b-epipedo2.cti.gr/mis  με χρήση των κωδικών των ΚΣΕ (επιλογή: «Εγγραφή υποψήφιου σε πρόγραμμα»), όπου γίνονται και οι εγγραφές των επιμορφούμενων.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν ηλεκτρονικά ερωτήματα στην υπηρεσία Help Desk της Πράξης, εδώ.

espa logo

Φορέας Λειτουργίας

Φορείς Υλοποίησης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
iep_mine_resized
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Δικαιούχος Φορέας
cti logo new2
Συμπράττων Επιστημονικός Φορέας
Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινωσεις Επιμόρφωση "Ενδοσχολικών" Πολλαπλασιαστών (Διαδραστικά Συστήματα)