Β ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ

    
  • *
    *
    *
    *
    *
    *

    Fields marked with an asterisk (*) are required.

19/01/2010 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ενόψει της έναρξης υλοποίησης Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου στα Κ.Σ.Ε., στο πλαίσιο της 1ης επιμορφωτικής περιόδου της Πράξης «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και δια βίου μάθηση»/ ΕΣΠΑ (2007-2013), θα γίνουν ενέργειες προετοιμασίας και ενημέρωσης των επιμορφωτών από τους φορείς και τις επιστημονικές ομάδες του έργου.

 

Ειδικότερα, με στόχο τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην ενημέρωση όλων των επιμορφωτών που έχουν αναλάβει επιμορφωτικό έργο, θα γίνουν δύο συναντήσεις εργασίας, μία στη Θεσσαλονίκη και μία στην Αθήνα, καθώς και σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες σε ολιγομελείς ομάδες ανά ειδικότητα, για τους επιμορφωτές που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στις δύο παραπάνω συναντήσεις.

 
 

Συγκεκριμένα:

 

A. Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010, 10:00 πμ – 03:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας επιμορφωτών στη Θεσσαλονίκη,

 

B. Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010, 10:00 πμ – 03:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας επιμορφωτών στην Αθήνα,

 

σε χώρους που θα γνωστοποιηθούν με νεώτερες ανακοινώσεις.

 

Γ. Για τις σύγχρονες εξ αποστάσεως συνεδρίες (συναντήσεις εργασίας), που θα υλοποιηθούν με χρήση ειδικής πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, θα ανακοινωθεί αναλυτικό πρόγραμμα με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τους, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι επιμορφωτές να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Επίσης θα διατεθούν κατάλληλες οδηγίες πρόσβασης και χρήσης της πλατφόρμας, για τη συμμετοχή των επιμορφωτών στις σύγχρονες συνεδρίες.

 
 

Επισημαίνεται ότι στην παρούσα φάση, δεν είναι δυνατή η κάλυψη εξόδων μετακίνησης και διαμονής για τη συμμετοχή των επιμορφωτών στις παραπάνω συναντήσεις, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

 
 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιμορφωτές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στον παρόντα κόμβο ενημέρωσης http://b-epipedo2.cti.gr, όπου θα δημοσιεύονται νεώτερα στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με τις παραπάνω συναντήσεις εργασίας.

 

 

 

 

espa logo

Φορέας Λειτουργίας

Φορείς Υλοποίησης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
iep_mine_resized
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Δικαιούχος Φορέας
cti logo new2
Συμπράττων Επιστημονικός Φορέας
Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινωσεις Παραδοσιακό Μοντέλο Επιμόρφωσης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (ΚΣΕ) 19/01/2010 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ