Β ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ

    
  • *
    *
    *
    *
    *
    *

    Fields marked with an asterisk (*) are required.

20/09/2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΣΕ

Δημοσιεύθηκε σήμερα από τον Ο.ΕΠ.ΕΚ., ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για τον εμπλουτισμό και την επικαιροποίηση του Μητρώου Κέντρων Στήριξης Επιμόρφωσης (Κ.Σ.Ε.) των Πράξεων με τίτλο «Επιμόρφωση των Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των ΤΠΕ στη Διδακτική Πράξη» που είναι ενταγμένες στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. "Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση".

 

Ο Ο.ΕΠ.ΕΚ., στο πλαίσιο της υλοποίησης του Υποέργου 1 με τίτλο «Διοίκηση, Οργάνωση και Διαχείριση», απευθύνει την παρούσα Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προκειμένου:

 

Να προκαλέσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος με την υποβολή αιτήσεων από φορείς, οι οποίοι εφόσον πιστοποιηθούν θα λειτουργήσουν ως Κέντρα Επιμόρφωσης (ΚΣΕ), για τις ανάγκες υλοποίησης των προαναφερόμενων Πράξεων.

 

Οι φορείς που υλοποίησαν προγράμματα κατά την πρώτη περίοδο επιμόρφωσης (Φεβρουάριος – Ιούνιος 2010) δεν απαιτείται να υποβάλουν νέα αίτηση δεδομένου ότι έχουν ήδη υποβληθεί σε τεχνικό έλεγχο υποδομών, εκτός αν υπάρχει ανάγκη επικαιροποίησης των στοιχείων που αφορούν στις υποδομές τους.

 

Οι φορείς που ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον στο πλαίσιο προπαρασκευαστικών ενεργειών, σύμφωνα με Ανακοίνωση – Πρόσκληση που αφορά στο διάστημα από 28/6/2010 μέχρι και 15/9/2010, καλούνται να κοινοποιήσουν το πρωτότυπο της αίτησης τους στον ΟΕΠΕΚ.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 05-10-2010.

 

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να «κατεβάσουν» το πλήρες περιεχόμενο της Πρόσκλησης, συνοδευόμενο από οδηγίες και παραρτήματα, εδώ.

 

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού κόμβου

 

http://b-epipedo2.cti.gr → (Επιλογή) Help Desk → (Επιλογή) Έντυπο Υποβολής Ερωτήματος.

espa logo

Φορέας Λειτουργίας

Φορείς Υλοποίησης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
iep_mine_resized
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Δικαιούχος Φορέας
cti logo new2
Συμπράττων Επιστημονικός Φορέας
Βρίσκεστε εδώ: Home Ανακοινωσεις Παραδοσιακό Μοντέλο Επιμόρφωσης Β' Επιπέδου ΤΠΕ (ΚΣΕ) 20/09/2010 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΣΕ