Β ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ

    
  • *
    *
    *
    *
    *
    *

    Fields marked with an asterisk (*) are required.

Υλικό εγκατάστασης και λειτουργίας διαδραστικών συστημάτων

Στο φάκελο αυτό περιλαμβάνεται υποστηρικτικό υλικό σχετικά με την εγκατάσταση και λειτουργία διαδραστικών συστημάτων διδασκαλίας (πχ. εγχειρίδια εγκατάστασης-χρήσης τύπων/ μοντέλων διαδραστικών συστημάτων που έχουν ήδη προμηθευτεί τα σχολεία (Π78, ΕΠ ΕΔΒΜ) ή/ και άλλο υλικό που διατίθεται απόκατσκευαστές - προμηθευτές).

Επισημαίνεται ότι, το παρόν υλικό διατίθεται εν γένει μέσω των δικτυακών τόπων των κατασκευαστών - προμηθευτών*, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη του περιεχομένου, ενώ στην παρούσα διεύθυνση το υλικό αυτό απλά δεικτοδοτείται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών των σχολείων, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα συγκεκριμένα μοντέλα εξοπλισμού (σύμφωνα με τα στοιχεία του Υ.ΠΑΙ.Θ.).

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ, ΠΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΚΛΠ.) ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

* Καλούνται οι κατασκευαστές-προμηθευτές που διέθεσαν διαδραστικά συστήματα διδασκαλίας στα σχολεία, στο πλαίσιο της παραπάνω πιλοτικής προμήθειας του Υ.ΠΑΙ.Θ. (Π78, ΕΠ ΕΔΒΜ), να μας ενημερώσουν (e-mail: b-epipedo2@cti.gr) για τυχόν άλλο συμπληρωματικό ή επικαιροποιημένο υποστηρικτικό υλικό εγκατάστασης και λειτουργίας που αφορά σε συγκεκριμένα μοντέλα συστημάτων που έχουν διαθέσει στα παραπάνω σχολεία, προκειμένου να εξετάσουμε τη δυνατότητα διάθεσής του μέσα από την παρούσα βιβλιοθήκη υλικού.

Κατηγορίες

BenQ

BenQ ( 2 Αρχεία )

Περιλαμβάνεται υποστηρικτικό υλικό σχετικό με την εγκατάσταση και λειτουργία των μοντέλων της BenQ και συγκεκριμένα του BenQ 780ST Interactive projector.

ENO Interactive Whiteboard 2610 (Steelcase Education Solutions/ Polyvision)

ENO Interactive Whiteboard 2610 (Steelcase Education Solutions/ Polyvision) ( 1 Αρχεία )

Περιλαμβάνεται υποστηρικτικό υλικό σχετικό με την εγκατάσταση και λειτουργία των μοντέλων της Steelcase Education Solutions (ή Polyvision όπως λεγόταν παλαιότερα) και συγκεκριμένα του ENO Interactive Whiteboard 2610.

Epson

Epson ( 3 Αρχεία )

Περιλαμβάνεται υποστηρικτικό υλικό σχετικό με την εγκατάσταση και λειτουργία των μοντέλων της Epson και πιο συγκεκριμένα των Epson EB-450Wi, Epson EB-455Wi και Epson EB-460.

LMA Interactor (Conceptum)

LMA Interactor (Conceptum) ( 2 Αρχεία )

Περιλαμβάνεται υποστηρικτικό υλικό σχετικό με την εγκατάσταση και λειτουργία των μοντέλων της Conceptum και συγκεκριμένα του LMA Interactor.

Mimio (Newell Rubbermaid/ DYMO)

Mimio (Newell Rubbermaid/ DYMO) ( 10 Αρχεία )

Περιλαμβάνεται υποστηρικτικό υλικό σχετικό με την εγκατάσταση και λειτουργία των μοντέλων Mimio.

MLS

MLS ( 3 Αρχεία )

Αφορά σε εγχειρίδιο χρήσης στα ελληνικά για τον MLS IQBoard, καθώς και σε διαδικτυακό τόπο της κατασκευάστριας εταιρείας, όπου εντοπίζονται εγχειρίδια χρήσης και εγκατάστασης, απαντώνται συχνές ερωτήσεις για τα μοντέλα MLS IQBoard IR, MLS IQBoard PS, MLS IQBoard ET και MLS IQBoard UI.

SMART Technologies

SMART Technologies ( 4 Αρχεία )

Περιλαμβάνεται υποστηρικτικό υλικό σχετικό με την εγκατάσταση και λειτουργία των μοντέλων της SMART Technologies, όπως το SMART Board V280 Interactive Whiteboard, SMART Board V480 Interactive Whiteboard και SMART Board V680 Interactive Whiteboard.


Δεν υπάρχουν έγγραφα σε αυτή την κατηγορία

espa logo

Φορέας Λειτουργίας

Φορείς Υλοποίησης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
iep_mine_resized
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Δικαιούχος Φορέας
cti logo new2
Συμπράττων Επιστημονικός Φορέας