Β ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ

  
 • *
  *
  *
  *
  *
  *

  Fields marked with an asterisk (*) are required.

Τίτλοι Εκπαιδευτικών Λογισμικών Ανοικτού κώδικα

Οι τίτλοι εκπαιδευτικού λογισμικού ανοικτού κώδικα που περιλαμβάνονται στη βιβλιοθήκη αυτή εξελληνίστηκαν ή/και προσαρμόστηκαν στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα με την ανάπτυξη κατάλληλου περιεχομένου και σεναρίων για εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το ΙΤΥΕ "ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ", στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Τεχνικού Συμβούλου της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στη χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική διδακτική διαδικασία» (Γ’ ΚΠΣ, ΕΠΕΑΕΚ, Μέτρο 2.1, Ενέργεια 2.1.1, Κατηγορία Πράξεων 2.1.1 θ).

Η επιλογή των συγκεκριμένων τίτλων έγινε μέσα από αξιολόγηση εκατοντάδων τίτλων λογισμικού ανοικτού κώδικα.
 
Όλο το υλικό αυτό, το οποίο μπορούν να «κατεβάσουν» οι ενδιαφερόμενοι επιμορφωτές και επιμορφούμενοι προγραμμάτων β’ επιπέδου με χρήση των κωδικών που ήδη έχουν, είναι αποτέλεσμα πολυπληθούς ομάδας εργασίας εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων και τεχνικών του Τομέα Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης του ΙΤΥΕ "ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ", η οποία συνεχίζει να λειτουργεί, να υποστηρίζει, να εξελίσσει και να εμπλουτίζει το υλικό με νέες δραστηριότητες. Γι΄ αυτό παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά την παρούσα βιβλιοθήκη προκειμένου να ενημερώνεστε σχετικά με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Πληροφορίες σχετικά με τους εν λόγω τίτλους εκπαιδευτικού λογισμικού ανοικτού κώδικα και τον τρόπο διάθεσης και αξιοποίησής τους μπορείτε να βρείτε εδώ .

Εάν θέλετε να μας στείλετε τυχόν παρατηρήσεις ή να συνεισφέρετε σε υλικό με τη μορφή σεναρίων για εκπαιδευτικές δραστηριότητες με χρήση των λογισμικών αυτών παρακαλούμε στείλτε το μήνυμά σας στη διεύθυνση b-epipedo2@cti.gr

 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.


Δεν υπάρχουν έγγραφα σε αυτή την κατηγορία

espa logo

Βρίσκεστε εδώ: Home Βιβλιοθήκη Υλικού Επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου Εκπαιδευτικά Λογισμικά Τίτλοι Εκπαιδευτικών Λογισμικών Ανοικτού κώδικα